genomgång av dagen :)

hejsan kära dagbok...--------`?
hm vart lite fel, tar de igen, hej kära..... SAK. hej hej

nu sitter jag här, och berättar om mitt liv igen, fast man kan sova, e så j'vla trött, vakna tjugo i åtta och fick rusa till bussen(lr nja, tog en senare buss, sket ifall jag kom försent, chilla till bussen)
men men, sen har vi haft lite roligt i skolan, felix (den mystiske mannen) hade med sig sin filmkamera och filma lite om dagen, och jag o sanny skulle ha rap tävling, jag vet, de låter konstigt men jaja, felix skulle du filma det men då pajja kameran, men efter hela dagen gått räknar jag ut att jag har drucjit 1.5 L på ca 10 min, MAX, så varje gång jag gick så skvalpa magen. sen så fick jag blodsockerfall^^ Yeeehaaa!
somna typ i skolan:)
aja nu ska jag sova, hare

Skola...

ja då va det dags igen, skolan e imorn, har varit ledig idag...
fast kmr inte bli så kmr skola för jag felix sanny kmr nog chilla, har inte kvar så mkt, ska göra klart bild no och matte!

matten e mest jobbig, ska göra ett projekt prov på 4 steg som jag inte kan ngt på, plus ett projekt.. jaja får se hur de går, skiter de sig kan jag göra om annars skiter de sig, lr så klarar jag det.

no e en komplitering på 3 frågor, varför måste lärarna vara så petiga, jag hade svarat för "kortfattat" MEN VA FAN SATSAR PÅ G- I NO JÄVLA LÄRARJÄVEL!!!

sen ska man ha stella också, nu får de fan va nog, i början av denna termin funderade jag på att byta handledare men tänkte att jag har haft henne i 2½år så kan stå ut en halv termin, men FAAAN heller, nu orkar jag inte mera, tur så slapp jag mitt sista ph för denna dag. LEDIGHET, = studiedag.

har bara sovit och spela idag, satt och spela till 5-6 tiden i morse för sen visste jag att morsan går upp och då e det inte så kul att någon kommer upp när man sitter och spelar... sen vakna jag kl halv tio av att syrran släpper in hunden, vi båda somnar genast igen och vaknar inte förens kl 12, nice 6 timmars sömn, de gillar jag, för då har man inte kommit in i den där långa sömnen så man e pigg när man vaknar men inte efter 20min...

men nu ska jag sova med min underbara hund dixie. kl visat halv tolv... hehe ska nog lyssna på lite takida och chilla vid datan innan jag sleepar.

hej då, syns imorn!

Hej igen

nu sitter man här igen, och skriver, hehe ska vara kortfattad idag, har ingen träning, så jag kommer vara ute hela dagen och åka inlines för att få upp kondisen, kanske ska åka med hunden? har ju funkat tidigare...

fast det skulle ju underlätta om man åt frukost innan man drar ut.

Kram och Puss på er!

Ses senare

On Fields

suck, torsdag, denna dag suger...
varför? för att man vet att snart e de helg men fredagar går ofta sakta...
fast dom kan gå fort, för mig iaf, om jag har en tråkig lektion så brukar jag messa en polare vid namn av jossan. hon svarar alltid och e alltid glad!

Tack För Att Du Är Som Jag, Jossan, Smsar På Lektioner!

nu sitter jag här igen, och bloggar, man sitter lixom i sin egna lilla värld, man kan skriva och uttrycka sina känslor utan att någon står i ens väg(förutom reglelboken), hm, fan, just som jag börjat på detta inlägg kommer jag inte på vad jag ska skriva...
hm vad händer nästa vecka... studiedag... sen e det sista inlämningsdagen på fre, fan va skönt att få sommarlov och slippa skolan, särsilt kss...
fast den skolan e ganska bra, för oss skolkare(INTE JAG^^) och pluggisar.
min skoldag ser nog ut såhär

9:30samling slutar, börja leta reda på folk
10:15 rast ute på gräsmattan
11:00bea
12:00 lunch
12:50-14:20 slappa

sen e dagen slut :)

Sommarjobb...

alla säger alltid, JA SOMMARLOV, men sen hör man,
- vad ska du göra i sommar då?
- jobba, fett nice, få lite cash.
- nice.

men om man jobbar då e det ju inte lov, eller?
fast från skolan är det ju det men inte annars,själv kanske man ska jobba på paus café, kom dit! i västerhaninge.

ungeför en vecka tills allt ska vara klart i skolan -.-' aja har sovmorgon imorgon, fredag, det blir rätt så nice, fast det kmr inte bli något bea besök.
nu tänker du säkert "bea besök???", jo jag och 2 till, vid namnet sanny samt felix, brukar softa lite vid Ica, bea, heter den butiken.
eller vet inte om man ska kalla det softa utan mera som, hm, skolk =nej, unkomma lärare = ja, slippa jobba = ABSOLUT.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Skola

varför hatar alla (iaf 99.9%) elever skolan? skolan e roligt, (va det där jag som skrev??) asså, plugga suger men allt annat, se bråk mellan elever vs elever/lärare----- (sry men alla på msn spammar mig just nu och vill att jag ska spela ngt spel, men dom fattar inte att jag har ett liv)----- så, jo var va jag, juste skola, ta tillexempel igår, folk = elever, sitter i cafeét och snackar för dom inte orkar jobba, så kmr en mattant, eva. och gnäller om att man ska dra upp och jobba, alla e trött men sakta masar dom upp sig, fast de e en tjej som sitter och plockar ihop skräp och sina saker innan hon går då kmr eva och blir as sur och typ skriker åt henne, samt hennes polare som väntar på henne.

- Men ni ska inte sitta här, blabla bla, UPP OCH JOBBA!!!
- ja vi ska bara plocka upp.
- men upp och jobba då! ni ska inte vara här efter 2.
- men vad e ditt problem, va tyst,
nu blir eva sur och slår till eleven med en skolkatalog

detta kan vara ganska kul att se på, hur lärare inte fattar för om dom har bestämt sig för något så går de inte att ändrå på. vill du veta mera? se tidigare inlägg.

aja nu ska jag dra ner och softa lite i soffan med tv'n, hare gött, tror nog jag bloggar imorn. ses


(sponsras, av sondre.blogg.se, KOLLA!)

So Dam Tierd...

So Dam Tierd...

Hej igen

Som sagt så sa jag Hej Igen, jajjamänsan, jag skrev igen, jag hade en blogg förut men det fick vittringar och gick i konkurs... hur en blogg kan göra det vet jag inte men det tar vi en annan gång

vad ska vi börja med, hm JO, jag vet, lärare...


om någon säger ordet lärare, kan vissa få olika symptom, såsom kallakårar, panik, hat osv.
men vad är det som driver lärare till att göra det dom gör, inte själva jobbet utan hur dom reagerar!
hänger du inte med, hm låt mig ta ett exempel...

jag ska just ha svenska och väntar utanför salen med mina polare sanny, felix, och några till bland annat Otto som han kallas, han har jeans, kängor, skinjacka och lyssnar på rock, nu tror du att du vet precis hur denna person är, men du har fel.


men iaf, vårann receptionist helene(så hon kallar sig) går förbi och hör att otto lyssnar på för hög musik så det stör,
-stäng av mobilen
-va?
-stäng av den!
-men det är min ipod?

helene går vidare men kommer yttligare förbi en gång då hon är mera arg

- Stäng av mobilen sa jag!
- va?
- DET RÅDER TOTALFÖRBUD MOT MOBILER I SKOLAN, STÄNG AV!
- meh, men de är ju min ipod!!???
- VAFAN TROR DU JAG MENAR!!!

Där har ni läsare ett exempel, har en lärare bestämt dig för att dom ska ha rätt så går det inte att ändra på... varför? vad/vilka ger dom ngt för att dom ska vara sådär?

hm nu visar klockan 23:33 så jag antar att det är dags att krypa tillsängs.. samt att erövra min säng som min hund tagit över.


Välkommen till min nya blogg!

Ja då var det dags igen, att börja skriva. om man ändå tillbringa lika mkt tid i skolan som på bloggen skulle man ju fan ha MVG i allt.. men men det finns flera liv i världen...

RSS 2.0